april 24, 2024

LAZZAWEB er en virksomhed i vækst

Når det kommer til Google bureauer, så er LAZZAWEB en af de helt store spillere. Her bliver der udarbejdet søgestrategier og markedsføringskampagner til nettet for en række virksomheder i både hjembyen Aalborg, såvel som mange andre.

Profilerne strømmer til

Igennem tiden er LAZZAWEB blevet til et stærkt og mangfoldigt hold af professionelle, som alle kan deres kram, når det kommer til det at søge på nettet og det at skabe den helt rigtigt reklame.

Forleden kom profilerne Alex Klysner og Frederik Stenbjerg med, og de har været med til at udvide holdet endnu mere, end det allerede var.

Du finder både webudvikling, SEO og specialisering i eksempelvis PPC (pay-per-click) reklamer. Der er ingen tvivl om, at LAZZAWEB er en virksomhed i vækst indenfor disse områder, og som er med til at skabe nogle fantastiske resultater.

Samarbejdspartnerne er mange

For et Google bureau, så er det ofte et tegn på succes, når man har mange samarbejdspartnere, som kommer fra vidt forskellige baggrunde. At have dette er super vigtigt, fordi det gør, at man som bureau lærer at tackle nogle af de svære udfordringer og tænke kreativt. Det er vigtige evner, når man skal lave SEO!

Og derfor har LAZZAWEB selvfølgelig været med til at arbejde sammen med store såvel som små virksomheder, der alle har brug for hjælp. For eksempel har tøjmærket Shaping New Tomorrow oplevet en stor vækst, mens Loop Fitness også har oplevet gode resultater.

Men de mindre virksomheder såsom Den Lille Keramiker, som du måske kender fra TV-programmet ”Keramikkamp”, har nydt godt af Google bureauets services. Der er ingen tvivl om, at reklame på nettet er utroligt vigtigt, og at store som små virksomheder kan trække penge ind her.