maj 23, 2024

Er svævehylder virkelig solide nok?

Det kan virke helt utroligt og absurd for øjet, når man kigger på en svævehylde, der hænger og dingler ud fra en væg. Hvor er støtten henne, kan man være fristet til at spørge sig selv? Er en svævehylde virkelig stabil nok til at kunne holde på lige så meget vægt som en almindelig hylde?

Læs mere her om hvorfor svævehylder er stabile og hvilke fordele det kan give dig.

 

Skjulte beslag

Er svævehylder virkelig lige så stabile som ganske almindelige hylder? Ja, det er de så absolut. Men hvor er beslagene så henne, spørger du nok. De er skam skjulte.

At se på en hylde, der svæver frit ud fra væggen, er utroligt afslappende og visuelt rart for øjet, fordi der ikke nær så mange visuelt forstyrrende elementer som med almindelige hylder. Derfor er der nogle håndværkere der i sin tid har fundet ud af at skjule beslagene, så de er inde i selve hylde i stedet for at være forneden, hvor alle kan se dem. Det vil altså sige at beslagene og selve støtten for hylden stadigvæk er der. Den er blot skjult af hylden selv.

 

Visuelt rart

En svævehylde kan dermed hjælpe med til at give et mere afslappet og samtidig elegant design til din stue, dit værelse eller hvilket som helst andet rum, du nu beslutter dig for at hænge din hylde op i. Hvis du godt kan lide den lidt mere minimalistiske stil, så er en svævehylde så absolut noget for dig.

Samtidig er den god til dig, som blot ønsker færre elementer på din væg, som kan distrahere øjet fra at kigge på de ting du egentlig gerne vil fremhæve i din stue, som for eksempel din kære arveminde fra din afdøde tante eller det maleri din søster gav dig i julen.