april 24, 2024

Hvorfor du skal overveje at skifte til Ok mobil

Heldigvis er der rigtig mange muligheder for mobileabonnementer i Danmark. Men mobilfirmaer plejer ikke at være tilsluttet med tankstationer. Nu er der også et mobilt abonnement, som godt kunne betale sig at overveje.

Ok mobil er ikke som andre mobilselskaber derude. Med Ok mobil, så har du mulighed for lavere priser både med køb af telefonen men også prisen på dit månedlige abonnement. Ok mobil er en del er en af Danmarks største tankstationen selskaber ’OK’.

Ok mobil giver dig som bilejer muligheder, som ellers ikke kan findes i Danmark. Her gennemgår vi hvordan Ok mobil fungerer og mulighederne der tilbydes.

Hvad er Ok mobil?

Ok mobil er en mobil service, der er en del af tankstationen OK. Ok mobil har forskellige pakker, hvor man køber en telefonen og betaler for den månedligt. Ok mobil tilbyder dog en service, hvor man kan få forskellige fordele, hvis man ofte køber benzinen fra en deres tankstationer. 

Den måde ok mobil fungerer på er, at man køber en Ok mobilplan og hver gang man køber benzinen fra en Ok tankstation, så kan man tilføre flere taletimer eller GB data. Der er forskellige pakker man kan starte med, som koster kun 1 kroner for telefonen, og 50 kroner om måneden.

Det der gør Ok mobil speciel er, at man kan vælge en virkelig lav mobilplan og så, hvis man kører forbi en Ok tankstationen og køber benzin, får man fordele på ens mobilplan samtidigt.

Hvem kan drage fordel af Ok mobil?

Ok mobil er ikke lavet til alle mennesker i Danmark men, hvis man kører bil, så er ok mobil noget, som man burde overveje. Ok mobil kan gøre en stor forskel i økonomien i forhold til andre mobil selskaber, hvis man kører meget i bil.

Hvis man er for eksempel elektriker, murer eller en anden slags håndværker, så plejer man at køre rigtig meget i bilen, når man skal ud og besøge kunderne. Håndværkere bruger rigtige mange penge på benzinen i forvejen. Derfor kunne en mobil plan hos ok mobil gøre en kæmpe forskel, især når benzinen allerede er fradragsberettiget.

Familier er an anden gruppe som kan drage fordel af Ok mobil. Man bruger rigtige meget benzin på at køre børnene rundt hver dag. Uanset om det er til en legeaftale, idrætsklub eller i skole, så skal børnene ud og lave noget. Udover en billigere mobil service, så tilbyder ok mobil endnu mere til familier.

Gratis Ok mobil taletimer

En er de tinge der gør Ok mobil til noget særligt er, at man kan ringe gratis til andre Ok mobil kunder. Det betyder for familier for eksempel at, hvis alle i familien havde Ok mobiltelefoner, så ville det være gratis at ringe til hinanden.

Ikke nok at Ok mobil har virkelige lave priser generelt samt at man får flere GB data og taletimer hver gang man tanker op, så slipper hele familien også for at bruge taletimer og penge på at ringe til hinanden. Alt det er kun eksempler af de mange fordele der er med i ok mobil telefonservice.