april 24, 2024

Undgå indbrud – køb en tyverialarm

Hjemmet er det sted, hvor vi har allerstørst behov for at føle os trygge. Det er hjemmets fire vægge, der danner rammen om vores personlige liv – hvad enten vi bor alene eller sammen med vores familie. Derfor er det også en ekstra skræmmende oplevelse for de mange personer, der har prøvet at komme hjem efter en skøn weekend til et gennemrodet hus, hvor alle værdifulde og måske uerstattelige genstande er forsvundet. Det skal man ikke finde sig i! Danmark har desværre en kedelig rekord som det land i Europa, der har flest indbrud i private hjem per indbygger. Og derfor er det nu, du skal investere i en tyverialarm fra https://www.zafe.nu/

Hvorfor tyverialarm?

Med en alarm bliver du simpelthen mere tryg i dit eget hjem, og hvis du vælger et tilbud fra www.zafe.nu er dit hus i sikre hænder. Din bolig er nemlig beskyttet alle døgnets timer, både når du er ude, og når du er hjemme. Når du ikke er hjemme, udløses tyverialarmen så snart, den mindste bevægelse registreres, men når du er hjemme, skal du nøjes med at tilkoble skalsikringen, sådan at alarmen først går i gang ved forsøg på indbrud. Alarmcentralen vil da sende en vagt så hurtigt som muligt.

Sikkerhedstjek og tilbud

Det er en god ide at starte med at få et sikkerhedstjek af din bolig, inden du installerer en alarm. Måske er der noget, der skal ændres på. Her vil du også få gode råd til, hvordan du generelt kan nedsætte risikoen for indbrud samt konkret rådgivning om valg af alarm. Kort efter sikkerhedstjekket vil du modtage et tilbud om alamtype, baseret på lige netop dit behov. Sikkerhedstjek og tilbud er gratis og uforpligtende. Der er slet ingen forpligtelser, før du har indgået en aftale.