juli 20, 2024

Sådan får du lavet den bedste rynkebehandling

Der er mange gode grunde til, at du bør få lavet en rynkebehandling med dermaroller. Det hjælper dig blandt andet mod at se ældre ud, men der er også mange andre årsager til, at en rynkebehandling er god for dig.

Går du rundt og tænker, hvad du kan gøre for, at dine rynker går væk? Så fortvivl ikke. For der er heldigvis svar derude, som kan hjælpe dig mod en pænere hud uden rynker, som var du Vladimir Putin eller Silvio Berlusconi. Bare uden botox.

Kører på hudens egen evne til at regenerere

Hvis du bruger en dermaroller til at lave en rynkebehandling, kan det kun blive en succes for dig personligt. Det er der mange grunde til. Men den vigtigste er, at den kører på det naturlige i din krop, der gør, at din hud regenerer og dermed skaber flottere hud. Helt konkret sker der det, at huden bliver snydt til at tro, at den er blevet såret. For når hud bliver såret, skal det heales, og det sker indefra. Der sker det, at huden vil blive udsat for mikroskopiske skader, som sætter signalstoffer fri, der skaber en ny kollage og elastinfibre i huden. Når du anvender dermaroller, går det ind og påvirker din hud dybt inde. Dermarollen er opfundet i Tyskland, og den går ikke ind og skaber negative resultater, som der nogle gange kan opstå med en botoxbehandling.

Godt alternativ til fillers

Dermarolleren er et super alternativ til fillers. Det gode ved dermarolleren er, at den giver huden et mere friskt udseende. Nogle vil af den grund gå så langt at sige, at du kommer til at blive smukkere af den grund. Foryngelsesprocessen skubber til reduktionen af rynker, pigmentpletter og ar, der får huden til at se yngre ud. I det hele taget er effekten af behandlingen, at huden bliver strammet til. Det er hele det område, der bliver behandlet, der får en positiv effekt af dermarollen. Hvis du eksempelvis bruger fillers, er der et større fokus på et specifikt og særligt område.

Det bekæmper dermarolleren

Her kan du læse, hvad en rynkebehandling aktivt kan gå ind og bekæmpe.

Først og fremmest er der ar. Hvis du har et ar, kan dermarolleren hurtigt få nedkæmpet arrene. Så er der selvfølgelig de føromtalte rynker. Der kan også skabes fine linjer i ansigtet. Hvis der sker pigmentforandringer, kan dermarolleren også gå ind og gøre noget ved det. Hvis du har poser under øjnene, kan dermarolleren også gøre noget ved det. Det samme gør sig gældende med forbrænding. Har du ruhed i huden, kan det også blive fjernet. Går du rundt med strækmærker? Ingen problemer – dermarolleren kan gøre noget ved det. Det samme kan den selvfølgelig også med hjælpen til at foryngelsen af dine hænder. Hvis du er træt, og det påvirker din hud, kan det også blive løst med dermarolleren. Det samme kan siges om den solskadede hud, hvis du har problemer med det. Der er altså mange ting, dermarolleren kan bekæmpe.