juni 19, 2024

Pep firmafesten op med flotte og personlige pokaler og sportspræmier

Der er mange måder at fejre ens kollegaer på, men den bedste måde har altid været sociale aktiviteter og firmafester. Firmafester kan være sjove, men de kan også være særdeles kedelige. Derfor er det vigtigt at man finder nogle gode måder at peppe dem op på.

Sammenhold er vigtigt på en arbejdsplads. Man bruger alle sine hverdagstimer der, og i nogle tilfælde bruger man lige så meget tid med sine kollegaer, hvis ikke mere, end man gør med sine nære venner. Hvis sammenholdet og stemningen ikke er god, så går det ud over medarbejdernes præstation, og det går udover medarbejdernes humør.

Det er hverken godt for firmaet eller for de folk som arbejder der. Derfor skal man gøre det til sin største prioritet at sørge for at ens medarbejder har det godt – og det inkluderer altså at lave nogle fede fester. Men hvordan kan man så egentlig peppe sine firmafester op, så de går hen og bliver sjove?

Det man skal tænke på, er at det hele handler om at folk skal få et fællesskab omkring noget, og det er der mange ting som kan gøre. En af dem er konkurrencer; konkurrencer hvor man kan vinde pokaler og sportspræmier. De kan nemlig være med til at skabe en tradition som folk ser frem til hver gang der er firmafester.

Det kan være alt fra et simpelt terningspil, til en større dansekonkurrence. Det er kun fantasien der sætter grænser, men samtidig skal man være sikker på at det er noget som alle kan være med til. For at være sikker på at alle kan være med, er der mange firmaer som laver et festudvalg. Dette udvalg består af medarbejdere som arrangerer festen.

Ligeledes er skal pokalerne heller ikke være designet til at holde nogen udenfor. Derimod skal de være med til at starte sjove traditioner. F.eks. kunne det være en vandre pokal til den som er bedst til terningspil eller des lige.

Få flotte tilpassede pokaler.

Man kan købe pokaler mange steder, men det gode ved et sted som billige pokaler, er at de kan tilpasses til ens behov. Det vil sige du kan få dem i mange forskellige designs. Naturligvis kan du få en helt traditionel kop eller pokal, men man kan også få nogle som passer til bestemte sportsgrene.

F.eks. er det fedt at have en sportspræmie med en fodbold på hvis man afholder fodboldturnering, eller man kan få den med tal på hvis det skal passe til en bestemt placering, altså førstepladsen, andenpladsen osv.

Man kan også være mere kreativ og opfinde sin egen pokal. Det er specielt en god ide hvis man skal lave en konkurrence til en firmafest. Så kan man enten lave en som får indgraveret navnet på vinderen, eller man kan skrive den sportsgren som den hører til. Så bliver det en vandrepokal som en ny kan vinde hvert år til julefrokosten f.eks.

Simple konkurrencer er ofte de sjoveste

Mange går helt i selvsving når de skal finde på konkurrencer. De bliver alt for store og omfattende. Det bedste er at holde det simpelt. Man kan godt blive bange for at en simpel konkurrence kan blive kedelig, men det man ofte vil finde ud af, er at de simple konkurrencer er dem som folk har det sjovest med.

Noget så simpelt som ”spandbold” kan blive et kæmpe hit ved firmafester. Det eneste du skal her er egentligt at smide en bold i en spand. Lyder det simpelt, så er det fordi det er det, men det er også rigtig sjovt, især hvis man laver en tilhørende sportspræmie.