juni 19, 2024

Overvejer du at gøre brug af en tømrer / snedker?

Nogle projekter kan man udføre selv, alt efter hvor meget gør-det-selv mand eller kvinde, man er. Til andre projekter vil det være en fordel at hyre fagfolk, der ved, hvad de laver. Der er nemlig nogle faldgruber, som vi almindelige mennesker ikke altid tænker over, og hvordan skulle vi også kunne vide det, når ikke vi har taget uddannelsen til tømrer/snedker.

Bor du eksempelvis i Rødekro, så findes der en dygtig tømrer / snedker, som tilbyder sin arbejdskraft i Rødekro, Aabenraa, og du kan finde dem her: http://www.torpseftf.dk/. De tilbyder alt inden for nybyggeri, ombygning, glas og meget mere. En af de store fordele ved at vælge dem, det er den gode garanti, som du ikke kan få alle steder.

God garanti på arbejdet

De tilbyder 5 års garanti på det, de har udført, efter det er færdigt. Samtidig sikrer de, at håndværkeren er godkendt af Dansk byggeri, og sidst men ikke mindst, så kan du få dækning på op til 100.000 kr. for sjusk og mangler, hvis der mod forventning skulle opstå noget af dette. Du er altså rigtig godt dækket ind her.

Store som små opgaver inden for tømrer / snedker faget

De påtager sig alle størrelser af opgaver, store som små, og din opgave bliver ikke nedprioriteret, bare fordi den ikke er lige så stor, som andre opgaver.

Vil du gerne have skiftet tag eller spær, så er det her også stedet. Netop det at få skiftet taget ud, er noget som mange husejere får gjort, da en bedre isolering kan spare mange penge på varmeregningen, og så er taget en sliddel, som ikke holder evigt uanset hvad. De tilbyder også at skifte vinduer, hvilket også er noget, som bliver slidt med tiden.

Det er altså et tømrer / snedker firma, der kan klare alle opgaverne, så du kan få dem samlet et og samme sted – hvilket også kan være en stor fordel for dig i forhold til at få en god pris.