maj 23, 2024

Få hjælp af Jannich Rindom til kommunikation og telemarketing

Jannich Rindom er en travl man med fingrene i rigtig mange forskellige kager. Hvis du er ejer af en virksomhed, hvad end den er stor eller lille, er der dog ingen tvivl om, at du vil kunne nyde godt af hjælp eller vejledning fra Jannich Rindom.

 

Først og fremmest er Jannich Rindom nemlig ejer og stifter af telemarketingsfirmaet Phoner2support. Phoner2support kan hjælpe dig og din virksomhed med telemarketing, hvis I ikke har tid, mulighed eller lyst til selv at gøre det.

 

Alle medarbejdere hos Phoner2support har træning i det at sælge over telefonen, hvilket giver dem en langt større succesrate end det generelle telemarketingsfirma. Desuden efterstræber Jannich Rindom i høj grad, at de aldrig må blive som den irriterende telefonsælger, som vi alle kender.

Andre services tilbudt af Jannich Rindom

Jannich Rindom og Phoner2support kan også hjælpe med andre telefonrelaterede kommunikationsopgaver, som du ikke selv har tid eller lyst til at påtage dig. Det kunne for eksempel være booking af møder, som ofte også kræver flair og ikke mindst tid, sm ellers kunne være brugt andetsteds.

 

Læs mere om Jannich Rindom her. Så kan du få en fornemmelse for hans service, samt hvilke oplevelser andre mennesker og virksomheder har haft med hans ydelser.

Jannich Rindom som coach

Hvis du hellere selv vil påtage dig nogle af disse opgaver eller bare blive bedre til kommunikation og salg, kan ud også få Jannich Rindom som coach. I den sammenhæng kan Jannich Rindom trække på sin mangeårige erfaring inden for salg og telemarketing.

 

Han kan lære dig alle de moderne salgs- og kommunikationsteknikker, samt den bagvedliggende filosofi og mentalitet, som på ingen tid kan gøre dig til en god og selvsikker sælger både over telefonen og ansigt til ansigt.