juni 19, 2024

Meneto – det digitale bogholderi

Meneto er det moderne svar på det traditionelle bogholderi. Ved digital bogføring kan du nemlig få andre til at stå for dit bogholderi, så du i stedet får mere tid til at passe forretningerne. Det hele sker digitalt. Når noget skal bogføres bruger du blot appen som Meneto tilbyder deres kunder. I appen kan du tage billeder af hvad end der skal bogføres og sende det direkte til dem med det samme. Nemmere bliver det altså ikke. Udover at sørge for at dine kvitteringer og fakturaer bliver bogført korrekt, så kan Meneto også hjælpe dig med at få overblik over dit regnskab. Overblikker kan du se på deres hjemmeside på en meget overskuelig måde nemlig både grafisk og som tekst. Du får således et overblik i realtid, og de udarbejder også dit års- og momsregnskab for dig, som du også kan se online.

 

Overlad det kedelige til andre

Ved at tegne abonnement ved Meneto slipper du for selv at stå for firmaets regnskab, samtidig med at det hele sker digitalt. De tager sig af hele din bogføring og det er nemt at indsende kvitteringer via appen. De tilbyder desuden at køre løn for dig. Det eneste du skal gøre er at indberette dine medarbejders antal arbejdstimer og Meneto gør resten. Derudover kan de hjælpe med at holde øje med om dine kunder betaler til tiden og således rykke for pengene hvis dette ikke er tilfældet. Sidst men ikke mindst får du adgang til et digitalt borgføringsarkiv med alle dine bilag, som selvfølgelig overholder persondataloven og bogføringsloven. Du finder alt det du har brug for at vide og din bogføring samlet på et sted. Er du blevet interesseret så tag et kig på Meneto.

 

Gør det nemt med digital bogføring

 

Meneto er altså et digitalt bogholderi, der er til for at gøre livet nemmere for dig som forretningsdrivende. Det digitale bogholderi er vejen from i en digital verden og åbner mange muligheder for dig der måske ikke har bogholderi som din stærke side. Det bliver nemlig ikke meget nemmere end det er nu. Uanset om du skal have kørt løn, have styr på fakturaer eller har brug for et digitalt overblik over dit firmas bogholderi. Så er der masser af hjælp at hente hos Meneto, der gør alt arbejdet for dig. Det eneste du skal koncentrere dig om er således blot at få indberettet de forskellige ting til dem. Så sørger de for resten.