juni 19, 2024

Få hjælp af de bedste IT-konsulenter hos Automize

Konsulentvirksomheden Automize kan give dig hjælp fra nogle af branchens bedste IT-konsulenter. De kan rådgive dig omkring både store om små virksomheder og med henblik på både simpel drift og større omlægninger.

 

Mange års erfaring og unik indsigt i branchen giver en mulighed for at give dig og din virksomhed den bedste konsultation i forbindelse med netop din problemstilling. Og det gælder hvad end du er en offentlig eller privat virksomhed.

 

                   Automize.dk giver dig råd til din forretning

Automize skræddersyr løsninger til din virksomhed. Ingen virksomheder er ens og derfor kræver forskellige virksomheder forskellige løsninger. Og det giver mere overskud. Automize har styr på, hvad der bevæger sig i branchen og har en masse hands on erfaring, som kan bringes videre til andre virksomheder.

Der findes tre forskellige pakker, som virksomheden kan levere. Og herfra er prisen fast. Der kommer ingen ekstraregninger, og man kan bruge al den hjælp, som er med i pakkeløsningen. Man kan få hjælp til helt kritiske ting, eller man kan vælge en løsning, hvor der tages hånd om al IT i din virksomhed.

                   Vi bringer teknologi, forretning og mennesker sammen

Mange års erfaring og en bred skare af ansatte gør automize.dk til et hold at problemløsere. Samtidig med, at de er opdaterede inden for en lange række af specialgenre i IT-branchen, har de fleste medarbejdere en bred palet af generel erfaring, som de kan bruge til at konsultere rigtig mange forskellige typer af virksomheder.

Du skal hos Automize ikke være bange for at få regninger, som ikke er en del af aftalen. Vi er loyale overfor vores kunder, og sender ikke ekstraregninger. Vi tror på at glade kunder er grundlaget for en sund forretning. Det er i hvert fald vores erfaring, så sådan bliver vi ved med at drive forretning.