maj 23, 2024

Schweißbare ösen er utrolig populære

Den tidligere klassiske metalsnørering, har efterhånden talt sine dage. I dag ønsker folk en stærkere og bedre løsning, og flere og flere vælger derfor at bruge PVC snøreringe i deres presenninger, vinyler, tekstiler og mange andre produkter.

Især schweißbare ösen er et produkt, der efterhånden implementeres i mange produkter. Dette skyldes at dette er de absolut kraftigste snøreringe, der kan modstå utrolig høj trækkraft. Faktisk kan nogen svejsbare snøreringe modstå op over 1500 newton i trækkræft. Dette skyldes at schweißbare ösen bliver svejset på fx en presenning og således bliver en del af presenningen i stedet for blot at være monteret PÅ presenningen.

Mange kunder vælger schweißbare ösen

I dag er det ikke kun på presenninger, at svejsbøre snøreringe anvendes. Hvis du har set en gummibåd, er der foran på disse ofte et ovalt stykke plastik, der er svejset på båden, hvori der sidder en tøjringsring, så båden kan bindes, når den ligger i land. Dette er et rigtig godt eksempel, hvor schweißbare ösen er brugbare, netop grundet den utrolig store trækkraft de kan modstå. Når bølgerne står højt skal tøjrings ringen være godt monteret, således at båden ikke sejler fra land, og netop schweißbare ösen har den fornødne styrke til dette projekt.

Andre steder hvor de populære schweißbare ösen fra Carmo er anvendt er på et stort byggeprojekt i Hong Kong, hvor en høj bygning blev pakket ind i reklame ved brug af disse svejsbare snøreringe. I højden kan der være meget store vindmodstande, og det er derfor nødvendigt at vælge et produkt, der virkelig sikrer at de bannere, der monteres sidder fast. Hvis du selv har et lignende projekt kan du med fordel undersøge dine muligheder for at bruge stærke snøreringe på https://www.carmo.dk/de/produkte/planen-oesen/.

Der er rigtig mange muligheder med schweißbare ösen

Du tænker måske ikke over det i hverdagen, men hvis du er campist og har campingvogn, har du sikkert set de utrolig stærke ringe, hvori du montere dine teltstænger til forteltet. Dette er netop schweißbare ösen, hvor der er brug for en ekstra kraftig ring, således at teltdugen ikke går til, når vinden rykker i teltet. Dette er blot et ud af mange eksempler, hvor svejsbare snøreringe virkelig viser sig i al sin pragt.

Schweißbare ösen fås i mange udformninger og farver, så de matcher ethvert projekt. Så hvad enten du har brug for ovale, runde eller firkantede PVC ringe i dit projekt, så kan du få det du har brug for. Desuden har du den enorme fordel, at PVC ringe ikke ruster op, og du kan derfor producere et produkt, der har utrolig lang holdbarhedstid. Hvis du i stedet vælger at anvende klassiske metalsnøreringe, vil du på sigt opleve at dine ringe ruster, hvilket kan efterlade rustpletter på dine vinyler eller tekstiler. Dette er hverken pænt eller særlig praktisk, da du risikerer at få klager på dine produkter, hvis kunderne får snøreringe der ruster.

Tænk derfor lidt smartere, når du vælger, hvilke ringe der skal udsmykke dit produkt. Med schweißbare ösen i PVC får du muligheden for at vælge mellem mange farver og udformninger, og så er kvaliteten helt i top.