april 24, 2024

Kreative skilte – design dit eget

Drømmer du om at designe dit helt eget skilt – hvad end det er til privat brug eller i en virksomhed? Der findes alverdens måder at kreere skilte på. Det handler bare om at finde den rette forhandler, så du kan komme i gang med det samme. Læs mere om at designe dit eget skilt nedenfor og find den rette forhandler. Mangler du et navneskilt?

Navneskilte kan bruges i mange forskellige sammenhænge – både til hjemmet eller i arbejdssituationer. Det kan være, du driver din egen virksomhed, men endnu ikke har fået sat et navneskilt på døren. Det kan også være, du skal bære et navneskilt i forbindelse med en uniform på arbejdet. Alt andet lige kan du personalisere dig eget navneskilt, som du ønsker. Mange forhandlere tilbyder nemlig, at du kan vælge imellem en rækker materialer og skrifttyper, der passer bedst til dig.
Et navneskilt skal fange modtagernes øjne og kunne identificere netop dig. Derfor er det altid en god idé at gøre lidt ekstra ud af udsmykningen – for eksempel hvis du skal designe dit eget navneskilt. Alt efter, hvilket erhverv du er i, kan du for eksempel overveje at få trykt et logo eller anden illustration på navneskiltet. Det er en sjov detalje, som med sikkerhed vil skabe blikfang og gøre det mere tydeligt, hvem du er, og hvad du står får.

LED-skilte, der vækker opsigt

Hvis det ikke lige er navneskilte, du står og mangler, kan det være, at det er LED-skilte. LED-skilte er ligeledes populære i mange forskellige sammenhænge. Det er for eksempel en sjov måde at markedsføre på, hvis du driver virksomhed. Skiltet kan nemlig placeres i vinduet i din virksomhed. Når du forlader stedet om aftenen og slukker lyset, vil skiltet lyse op. På den måde kan forbipasserende hurtigt få øje på skiltet og din virksomheds navn. Det er en sjov og hyggelig måde at fange potentielle kunders opmærksomhed på.

LED-skilte har med tiden gennemgået en teknologisk udvikling, der nu gør det muligt at have dem tændt i længere tid ad gangen. De har nemlig med tiden fået en længere levetid og ikke mindst holdbarhed. Det er en klart en fordel, hvis du gerne vil have skiltet til at stå tændt flere timer i døgnet. Det er særligt en fordelagtig løsning, hvis din virksomhed ligger i en storby. Det betyder nemlig, at der i løbet af dagen, aften og natten er mange forbipasserende, der ser skiltet.
Fordelen ved selv at designe dig eget LED-skilt, er, at du helt selv kan kreere det, som du ønsker. Det er for eksempel væsentligt at bruge din virksomheds navn på skiltet og eventuelt et logo, så du får et gennemgående tema. Her kan en forhandler hjælpe dig med at designe et unikt og iøjnefaldende skilt, der vækker opmærksomhed i gadebilledet. Et sådant skilt er også en perfekt løsning til restauranter og caféer, hvor gæsterne sidder i mange timer – også efter mørket har trængt sig på. Det bidrager til at skabe en hyggelig stemning, samtidig med at stedets navn ikke er til at tage fejl af.