maj 23, 2024

Hold udgifterne nede med OfficeDeals til dit kontor

Det kan være, at du lige har skabt en start-up virksomhed, hvor du har brug for at spare på alle de udgifter, du kan. Det kan også være, at du har en virksomhed, der har kørt i mange år og som kører godt. Stadigvæk har du måske brug for at holde udgifterne nede, nu hvor prisstigningerne er en realitet overalt i Danmark og i Europa og verden. Inflationen gør, at det altid er aktuelt at se på, hvor man kan spare og i denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan du kan holde udgifterne nede med gode OfficeDeals. Læs med her og bliv inspireret. 

Billige printerpatroner fra OfficeDeals

Hvis virksomheden har en eller flere printere og I bruger en del udskrifter til forskellige mødepapirer, rapporter, budget overblik og så videre, kan det sagtens betale sig at se på, hvordan man via OfficeDeals kan finde billigt printerpapir og billige printerpatroner. Det er noget, som du ikke kan undvære og derfor er det essentielt at finde de billigste varianter som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten, som du netop kan hos OfficeDeals. Det er noget, som firmaet har brug for, fordi I for eksempel printer oversigter ud over rejseplaner, hvis I er et rejsebureau, som giver denne oversigt til kunderne. Dermed er det en essentiel del af virksomheden og hvorfor så ikke finde det mest rentable? 

Billige kontorartikler

Kontorartikler kan være alt fra kuglepenne til blyanter til klisterbånd og elefantsnot. Alt dette er noget, som I har brug for at have i virksomheden som en del af jeres arbejdskit, og derfor skal der være disse redskaber til medarbejderne uanset hvor og hvornår de skal bruge det. Hvem kender ikke det, at man sidder med en vigtig kunde i røret og skal skrive noget ned, som skal huskes og så kan man ikke finde en kuglepen? Det er meget uprofessionelt og derfor noget, der bare skal være i orden. Bestil altid i rigelige mængder, så der er lige hvad medarbejderne skal bruge. 

Billigt kopipapir 

Hvis I har en kopimaskine, er det vigtigt at have de rigtige formater i papir, som for eksempel A4 og A3. Kopipapir er noget, som skal ligge permanent i kopimaskinen, så der altid er fyldt op og medarbejderne kan bruge af det, når det er nødvendigt. Hvis I skal holde et vigtigt kundemøde eller stå på en messe og sælge jeres produkter via brochurer eller pamfletter, kan kopipapiret være grundstenen for dette arbejde og disse opgaver. Forestil jer, at I har skabt en ny teknologi, der fortjener en masse promovering via plakater, brochurer og andet papir materiale, så kan kopipapiret promovere denne nye teknologi via flotte layouts og fotos, der illustrerer hvad den kan bruges til, hvad den koster og hvordan den bestilles. 

Brug det sparede til sjovere ting

Når du nu har sparet en masse penge på at handle billigere kontorartikler ind, så brug i stedet det sparede på at investere i virksomheden eller på at give medarbejderne en lækker frokost, tur i byen eller udflugt. Det betaler sig i længden at satse på medarbejdertrivslen, så alle er tilfredse og føler sig anerkendt.