juni 19, 2024

Fordele ved GPS tracker til bil

Vild u gerne have større indsigt i, hvad dine medarbejder bruger firmabilerne til, og hvordan deres køre vaner er, når de kører firmakørsel? Så kan det være en oplagt mulighed at vælge GPS tracker bil. Der findes udbydere, hvor du ikke alene kan se, hvor bilen befinder sig, men hvor du også får en hel masse andre smarte funktioner, som kan tilvælges.

GPS tacker bil giver indsigt i kørselsadfærd hos medarbejderme

Vil du gerne have indsigt i køre vanerne hos sine medarbejdere, for at finde ud af, om de blandt andet tænker økonomisk, når de kører, så er der mulighed for at tilvælge ECO-drive og kørselsadfærd. Her får du direkte oplysninger om, hvordan brugeren af bilen kører, og dermed kan du også få en indsigt i, om der kan gøre noget ved brændstof forbruget, som vil have en gavnlig effekt på bundlinjen.

Vælg live-tracking og hav overblik over, hvor de forskellige firmabiler befinder sig

Man kan også vælge live-tracking. Her kan du direkte gå ind og se, hvor bilen befinder sig på nuværende tidspunkt. Det kan være meget relevant, hvis din medarbejder eksempelvis kører fra kunde til kunde for at udføre en form for service. Er der en kunde, der ringer for at høre, hvor langt din medarbejder er, så behøver du ikke at forstyrre vedkommende go derved forhale processen, men du kan i stedet gå ind og se, at han eksempelvis er 2 kilometer fra kundens adresse og derved er der om et øjeblik.

2 vejs kommunikation, opgavestyring og organisering i et og samme produkt

Det er også muligt at tilkøbe 2-vejs kommunikation og mobiladgang, ligesom opgavestyring og ruteplanlægning er nogle meget essentielle features, som kan komme din medarbejde til gode ved at gøre organiseringen og overblikket over dagens opgaver bedre.

GPS Tracker til bil er for virksomheder i alle størrelser

GPS tracker bil er altså meget mere end bare en gps tacker til bilen, men byder på mange praktiske funktioner. GPS tracker bil egner sig både til den lille store virksomhed, men også til den lille virksomhed, hvor man gerne vil have styr på tingene ned i mindste detalje samt et godt overblik over dagens opgaver og ikke mindst følge med i udførelsen af disse, selvom du er langt væk fra den enkelte medarbejder. Inde på https://livegps.dk/flaadestyring/ kan du læse meget mere om GPS tracker bil. Og du kan samtidig få et overblik over, hvad det vil koste virksomheden.