april 24, 2024

Færre og færre butikker har deres eget lager nu til dags

Inden internettet og handel på internettet for alvor tog fart, der lå der mange små butikker rundt omkring. Mange af dem kunne overleve på at sælge niche ting, men efterhånden som internethandlen steg, var mange af dem nødt til at lukke. Det kunne ganske enkelt ikke betaler sig længere.

Mange mennesker kunne godt lide den personlighed der var over butikkerne, men i sidste ende var det pengene der talte. Der var ganske enkelt ikke noget at gøre. Det er umuligt at hamle op med et pluk og pak koncept. Her skal folk nemlig bare gå ind på en hjemmeside, og derfra klikke på deres vare og trykke betal. Så bliver det plukket og pakket og sendt direkte til det sted du vil have. Der er trods alt en del nemmere, og der er ikke noget at sige til, at denne måde at handle på efterhånden tog over.

De seneste år har vi dog set at de mindre butikker er begyndt at komme tilbage netop ved hjælp af butikker. Der findes de store steder som Amazon osv. Men folk vil gerne købe fra mindre nichebutikker med personlighed og god service.

Disse små steder har dog ikke nødvendigvis nogen stor lagerkapacitet. Det er måske faktisk kun deres mors garage. Heldigvis er det ikke et problem, fordi et lagerhotel kan hjælpe med pluk og pak . Her kan man nemlig få et firma til at hjælpe med ens lager. De kan konstant synkronisere med din webshop, og på den måde kan du nemt fokusere på andre ting.

Pluk og pak har skaffet os de små butikker tilbage

En butiks eller virksomheds største styrke, er hvis de ved hvad det er de er gode til. De ved hvad det er folk vil have, inden for et bestem område, og de er de rigtige til at skaffe det.

Dette pluk og pak fænomen er grunden til at flere af disse butikker kan eksistere på internettet. Det fører naturligvis til at der har været et boom i butikker som alle handler med det samme. Det er dog heller ikke alle butikkerne der er lige gode. Til gengæld er dem som er rigtig gode, blevet store succeser. At handle på internettet er i virkeligheden ligesom alt andet. Hvis du har en god oplevelse som kunde, så er der også større sandsynlighed for at du vender tilbage.

Som butik, om det er på nettet eller i virkeligheden, skal man altså altid sørge for at give kunderne en god oplevelse.

Kundeservice er om muligt endnu mere vigtigt i ved pluk og pak

Kundeservice har altid være vigtigt, men når man driver en internetbutik, så er det endnu mere vigtigt. Det er svært at skabe troværdighed og tillid, når man ikke på noget tidspunkt i processen har med et rigtigt menneske at gøre.

Derfor skal det være let for kunden at komme i kontakt med problemer eller klager hvis nogle skulle opstå.