maj 23, 2024

En badmintontaske – den ultimative rejsemakker

Indlægget om badmintontasker er skrevet med kilde: badmintontasker

Når man er badmintonspiller, uanset niveau, så er en badmintontaske en rigtig god investering. En taske er lavet af gode kvalitets og solide materialer, og kan derfor holde til det mest under realistiske forhold. Det betyder ikke at man bare kan behandle sin badmintontaske dårligt og være ligeglad med den, for den kan ikke modstå alt. Men en badmintontaske er den perfekte rejsemakker for dig og dit badmintonudstyr.

 

En taske til alle

Der er særlig to store producenter på markedet når det kommer til badmintonudstyr i alle afskygninger, så er der særligt to producenter der er dominerende, når det kommer til badmintontasker. Det er danske Forza og japanske Yonex. Både Forza og Yonex har valgt at udbyde og fremstille forskellige tasker, så der er en taske til alle, uanset om du er lille, har brug for meget plads, eller ikke har nogle særlige ønsker.

 

Som nybegynder

Når man er helt ny i badmintonsporten eller meget ung og knap så høj, så er det meget muligt at en stor badmintontaske, almindelig om man vil, godt være meget stor og klodset. Derfor er der blevet udviklet en badmintontaske, der er lavet som en rygsæk eller som en skoletaske om man vil, det er nemmere at forholde sig til. I sådan en taske er der kun plads til det mest fornødne. I det største rum i badmintonrygsækken er der mulighed for at have sko og tøj. Udover er der et rum hvor hovedet af ketcheren kan være i og så grebet kan stikke op af et mindre hul øverst, så alt ikke behøver være i rygsækken. På denne facon kan de små udøvere også komme til og fra stævnerne og træning uden det er nødvendigt med en mere rummelig badmintontaske, og det er helt sikkert også en mere sikker måde for de udøvere at komme til og fra træning og stævne på, da de nemt selv kan passe godt på deres udstyr.

 

Du kan bare ikke få plads nok

Hvis man derimod er i den modsatte boldgade end en rygsæk, så er der sjovt nok også lavet en taske til de spillere og udøvere der simpelthen ikke kan få plads nok. Fordi til dem der gerne vil have mere plads, end i en standard almindelig badmintontaske, eller bare træner helt vildt i store mængder og ikke har mulighed for at komme hjem inden næste træning kan der købes en større variant, som har flere end to rum. I denne størrelse er der et rum mere på samme størrelse med det, som er til ketcher i den lille udgave. Derfor har man nu mulighed for at pakke flere ketcher, eller mere tøj og udstyr. Langt de fleste bruger en taske med 3 lommer da de anvender adskillelige ketcher og ikke kan have disse i det ene lomme i den lille badmintontaske.

 

Mange alternativer

Som du kan se, så er der altså mange muligheder for at finde en badminton til netop ens behov, og det er også nemt at udskifte din badmintontaske igen, til en anden model der bedre passer en. Standard modellen er med to rum, hvor man så bruger et til ketcher, og et til mere eller mindre alt andet. Det betyder at man nemt kan have alle sine ting i to rum, hvis man ikke har overdrevet mange ketchere selvfølgelig. Her er det nemt at pakke tasken således at man har sko, tøj, drikkedunk og håndklæde i det andet store rum, mens man så nemt kan have plastre, saks, grip og så videre i den dur i det lille rum der typisk er at finde på siden af tasken. Dette gør det nemt og overskueligt at have sine ting med til træning og kamp.