februar 24, 2024

Dette kan du opnå med en behandling med botox

Man kan bruge botox til mange forskellige formål. De fleste bruger det nok, fordi de gerne vil mindske fremkomsten af rynker. Når man rammer den anden side af 25, så sænkes ens kollagen produktion, og det er kollagen, der er med til at holde huden elastisk og ung. Det er der ikke rigtigt noget, som man kan gøre noget ved. Du kan til gengæld vælge at få en behandling med botox.

Har du rynker mellem øjenbrynene?

Man kommer til at gå og rynke mellem brynene, når man f.eks. tænker sig om eller skærmer for solen. Det betyder, at der med tiden vil opstå nogle vertikale linjer mellem brynene, som det ikke er alle, der bryder sig om. Der er nogle, der synes, at de ser sure ud, når linjen fortsætter med at være der. Det er heldigvis noget, du kan få fjernet med botox. Find billig botox tæt på dig, hvis det er en behandling, som du har interesse i.

Du kan få botox i panden

Det er også meget almindeligt, at man får botox i panden, fordi man med tiden kan begynde at få horisontale linjer eller rynker i panden. Når man får lavet botox, så lammer man midlertidigt de muskler, der folder sig sammen og laver den rynke eller linje, så det ikke længere er muligt.

Få rettet tandkødssmilet med botox

Du kan også bruge botox, hvis du er træt af at vise for meget tandkød, når du smiler. Man kan nemlig lægge botox i over læben, så den ikke kommer så langt op, når man smiler. Det kan være, at du kender til, at du går og forsøger at holde den nede?

Få fjernet dine smilerynker

Der er også nogle, der gerne vil have fjernet sine smilerynker. Det er de linjer eller rynker, som man får omkring øjet. Der er nogle, der synes, at det er charmerende, men der er andre, der gerne vil have dem fjernet. Hvis du får botox her, så betyder det nemlig, at huden ikke kan folde sig sammen på samme måde.