maj 23, 2024

Brug Ezee-e som din leverandør af e-cigaretter

E-cigaretterne har haft en voldsom vækst i Danmark i løbet af specielt de sidste 10 år. Årsagerne er der flere af. Til at starte med var årsagen den strenge rygelov og den efterfølgende genvurdering af loven hvor den blev yderligere strammet.

Her blev det forbudt at ryge på arbejdspladser, restauranter, offentlige steder, busser og toge. Dette var danskerne ikke udpræget begejstrede for og derfor var der mange som savnede muligheden for stadigvæk at kunne nyde nikotinen uden at skulle stå i skammekrogen udenfor og det var så her at e-cigaretten kom ind i billedet. For e-cigaretten havde de første mange år af sin karriere særstatus. Den blev ikke omfattet af rygeloven og derfor kunne man dampe frit i det offentlige og med god grund.

For e-damp er ikke skadeligt overfor omgivelserne som det er tilfældet med passiv ryg. Derfor var det mærkeligt at mange begyndte at forbyde e-cigaretter til trods for det ikke havde en skadelig påvirkning for de omkringværende mennesker. Men mange mener det blev lavet for at vise rygerne af traditionelle cigaretter sympati.

Uanfægtet var der mange som startede med e-damp af den årsag. Så var der ligeledes mange som begyndte at bruge e-cigaretter på grund af prisen. For prisen på cigaretter er steget med eksplosiv hastighed de sidste 5 år og ser ud til at fortsætte. Da afgiftsbeløbet på e-cigaretter ikke er så horribelt som almindelige cigaretter så er det et oplagt alternativ.

Pas på i det vilde jungle marked

Desværre er markedet for e-cigaretter stadig præget af en vis Wild West tilstand. Der er utrolig mange udbydere på markedet, hvor nogle er mere seriøse end andre. Der findes firmaer, som går op i design og sikkerhed og så findes der de firmaer som importerer i bulk fra Kina og er ligeglade med hvad de sælger og til hvem.

Dette gør sig også gældende med selve e-cigaretterne og måden hvorpå man bruger dem. For selvom majoriteten af e-cigaretter fungerer ved at man selv kommer væske på, så er det langt fra den bedste måde at gøre det på.

E-væske er ikke sundt for kroppen når det kommer i kontakt med huden i sin koncentrerede form. Det siger sig selv. Derfor siger det også sig selv at man ikke bør eksperimentere med selvopfyldning når det potentielt udgør en sikkerhedsrisiko for en. Heldigvis findes der mærker såsom ezee-e , som tager deres kunders sikkerhed alvorligt.

E-filtre Istedet for e-beholdere

Der hvor ezee-e viser sin integritet i forhold til deres kunder og i forhold til deres holdninger er at de sælger ikke væskebeholdere til genopfyldning fordi det ikke er sundhedsmæssigt forsvarligt. De sælger i stedet færdigt pakkede og klare e-filtre. Så i stedet for at skulle genopfylde manuelt og risikerer at væsken kommer i kontakt med gruppen, så leverer ezee-e en færdig løsning. Denne færdige løsning har flere fordele. For det første skal man ikke være bange for at løbe tør for væske. Her køber man i stedet det antal filtre man skal bruge. Men vigtigst af alt, så fjerner man risikoen ved at spilde e-væske fra en utæt beholder, hvilket desværre hvert år kræver flere hospitalsindlæggelser og værre endnu er det når børn tager deres forældres e-cigaret og leger med den og den bliver utæt på grund af beholderens lave kvalitet.

Nej så er det man i stedet skal købe hos en leverandør som har sin integritet i orden og kun sælger den bedste kvalitet og de bedste produkter, så sikrer man at man får en god damp oplevelse, som ikke indebærer risikoen for at få væske på sig.