april 30, 2024

En ejendomsmægler kan gøre forskellen på et salg eller lang liggetid

Når du skal sælge er du selvsagt interesseret i at sælge dit hus eller din lejlighed så hurtigt som muligt. For ellers havde du ikke sat ejendommen til salg. Men der er stor forskel på hvor hurtigt ejendomsmæglerne i alle byer fra Esbjerg til Hillerød arbejder. Men en ejendomsmægler i Esbjerg kan sagtens arbejde ligeså hurtigt som ham i Hillerød, det handler om taktik og om at kende markedet.

Nogle ejendomsmæglere vælger at tage så mange ejendomme ind med lovning om så høj en pris som muligt overfor deres sælgere. Det gør at de har en kæmpe portefølje at vise købere, men omvendt betyder det også at de er prissat højt i forhold til konkurrenterne. Omvendt er der mæglere som hellere vil sætte priserne lidt lavere og lave benarbejdet og bruge deres kontakt og netværk for at sælge. Hvilken form du foretrækker, er helt op til dig, men det er vigtigt at du forventningsafstemmer med mægleren så I er enige om planen og kursen inden I går i gang.

Liggetiden skal afstemmes inden I går i gang

Det vigtigste for dig når du går i gang er at finde ud af hvor længe mægleren regner med at liggetiden er. For så ved du cirka hvor lang tid du skal vente før du kan komme videre. For de fleste føler sig lidt i en stand-by situation så længe at deres hus eller lejlighed er til salg. De kan ikke kigge efter noget nyt og de re allerede begyndt at flytte deres rødder. Når det så er lykkedes dig at sælge huset eller lejligheden kan du passende bruge samme mægler som købemægler, så du også gør den bedste handel når du skal købe for her er der også store penge at spare med den rette rådgivning.